Οι αγορές μου

Το καλάθι είναι άδειο

Χρήστες on-line

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 26 επισκέπτες και κανένα μέλος

Οδηγίες παραγγελίας

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες άνω των €100 *

Για παραγγελίες μέσω του JUSTRIDE.gr, ηλεκτρονικές, ή τηλεφωνικές, αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής και σας στέλνουμε την παραγγελία σας με ταχυμεταφορές SPEEDEX δωρεάν!

Για αγορές μικρότερου ποσού, ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής:
Εντός Αττικής για δέματα έως και 3 κιλά: 6 Ευρώ
Για την υπόλοιπη Ελλάδα για δέματα έως 3 κιλά: 8 Ευρώ

* Ποδήλατα & Ογκώδη Αντικείμενα
Η αποστολή ποδηλάτων γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες και επομένως δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή με ταχυμεταφορά. Η χρέωση μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη, ενώ τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται, ανάλογα με την περιοχή, από 15-25 ευρώ περίπου.

Ποιοι είμαστε

Από το 1996 από όπου άρχισε δειλά και ίσως τυχαία η σταδιοδρομία μου στην αγωνιστική σκηνή της ποδηλασίας, πολλά άλλαξαν...

 

Η αγάπη μου για το ποδήλατο με ώθησε να ασχοληθώ με όλες τις μορφές του, ξεκινώντας από Mountain Bike (όπως και οι περισσότεροι άλλωστε) και στην συνέχεια περνώντας στον Δρόμο και την Πίστα, όπου και ακόμη παίρνω μέρος.

 

Οι βάσεις βέβαια είχαν μπει από την εφηβεία, όπου ολημερής τριγυρνούσαμε με τα ΒΜΧ στους δρόμους της Αθήνας (τότε ακόμα ήταν εφικτό...)

 

Πέρα από το αγωνιστικό τομέα είχα την τύχη και την χαρά να ασχοληθώ και στον οργανωτικό τομέα της ποδηλασίας με αποκορύφωμα την επιλογή μου ως Διευθυντή Αγωνιστικού Χώρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα κύρια στο ΜΤΒ στις εγκαταστάεις της Πάρνηθας και επικουρικά στους Αγώνες Δρόμου (αντοχής και χρονόμετρο) και στην συνέχεια στους Παραολυμπιακούς Δρόμου στην Βουλιαγμένη.

 

Το 2006 ορίστηκα υποδιευθυντής στο Παγκόσμιο Κύπελο Μαραθωνίου ΜΤΒ που διεξειχθη στην Νάουσσα, όπου και ασχολήθηκα κυρίως με την σηματοδότηση και το στήσιμο της διαδρομής καθώς και με τον αγώνα των μικρών κατηγοριών που έλαβε χώρα παράλληλα με το Παγκόσμιο.

 

Επίσης δυο χρονιές (2005,2006) εργάστηκα στον ποδηλατικό γύρο Ελλάδος, την πρώτη χρονιά σαν υπεύθυνος ένδειξης χρονικών διαφορών, και την δεύτερη σαν  moto info (πληροφορίες εξέλιξης αγώνα).

 

Το 2005 παρακολούθησα επιτυχώς την Σχολή Προπονητών του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αποκτόντας Πτυχίο Προπονητή Ποδηλασίας Γ΄ κατηγορίας.

 

Από τις αρχές του 2007, και ύστερα από θητεία  10 χρόνων στον Π.Ε.Σ. Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ, πέρασα στο δυναμικό του Α.Ο. ΩΡΙΩΝ και το 2008 στον Παναθηναϊκό έχοντας εκτός από ενεργή συμμετοχή στους αγώνες και προπονητικό ρόλο για τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας (ΩΡΙΩΝ).

 

Σπουδαιότερες επιτυχίες μου στον αγωνιστικό τομέα είναι οι ακόλουθες:

  • 1998 Συμμετοχή με την Εθνική ομάδα δρόμου στον Γυρο Βουλγαρίας
  • 1998 νικητής του Αττικού κυπέλλου ΜΤΒ
  • 2001 3η θεση στην βαθμολογία πανελληνίου κυπέλλου ΜΤΒ
  • 2003 1η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ ανδρών 
  • 2002 Συμμετοχή με την Εθνική ομάδα δρόμου στον Γυρο Ελλάδος
  • 2005 Συμμετοχή με την Εθνική Ομαδα ΜΤΒ στα Αυξεντεια της Κυπρου
  • 2008 Πρωταθλητής Ελλάδας στην ατομική χρονομέτρηση Master 30-39
  • 2008 Πρωταθλητής Ελλάδας στον αγώνα αντοχής Master 30-39

 

Στόχος και υπεχρέωσή μου έπειτα από τοσα χρόνια ενασχόλησης με την ποδηλασία είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η βελτίωση των συνθηκών  για όλους εκείνους που ασχολούνται ή που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την ποδηλασία, αλλά λόγω πολυάριθμων αρνητικών καταστάσεων βρίσκουν τεράστια προβλήματα.

 

Με την βοήθεια όλων σας ελπίζω να τα καταφέρουμε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΒΑΚΗΣ